Despre noi

Compania MARUDRO GENERAL SERVICES a fost fondata in anul 2008 si are ca obiect principal de activitate arhivarea, depozitarea si gestionare arhivelor. In toti acesti ani ne-am specializat in furnizarea de solutii complete de  arhivare iar aici  includem toate operatiunile arhivistice cerute de lege respectiv constituire si legare documente, ordonare, inventariere si selectionare, depozitarea arhivelor clientilor cat si asigurarea gestionarii ulterioare a documentelor preluate.

           S.C. MARUDRO GENERAL SERVICES S.R.L. are implementat inca din primul an de  infiintare SISTEMUL DE MANAGEMENT AL CALITATII pentru domeniul principal de activitate Legatorie si servicii conexe ( Arhivare si depozitare documente) cod CAEN 1814 conform cerintelor din standardul

SR EN ISO 9001:2008.

           Sistemul de prelucrare a arhivelor este unul menit sa faca fata si celor mai exigente cerinte ale clientilor. Lucrarile de arhivare sunt executate cu specialisti, oameni cu experienta in domeniul prelucrarii arhivelor si calificati in meseria de arhivar.